Resepti: Halloumi-broccolinisalaatti

Raikas halloumi-broccolinisalaatti sopii moneen: lounaaksi, brunssipöytään tai lisukkeeksi illalliselle. Öljyn ja parmesaanin yhdistelmä tekee pelkistetystä salaattipohjasta erityisen herkullisen.

OHJE:
🌿 Valitsemasi salaattipohja
🍶 Oliiviöljyä
🧀 Parmesanjuustoa
🥑 Avokadoa
🍑 Nektariinia
🥦 Broccolineja
🧀 Halloumia
🍎 Granaattiomenan siemeniä

Aloita granaattiomenan kuorimisesta, koska se on työläin osuus. Halkaise avokado ja nektariini ja paloittele puolikkaat kumpaakin haluamasi mukaisiksi paloiksi. Paista öljyssä pannulla halloumisiivuja ja broccolineja. Kun halloumit ovat molemmilta puolilta kullanruskeita, nosta ne sivuun. Pyörittele broccolineja pannulla vielä hetki ja mausta suolalla.

Lisää lautaselle valitsemasi salaattipohja, lorauta sekaan hieman oliiviöljyä, raasta parmesania ja sekoita. Kokoa salaattipohjan päälle broccolinit, halloumit, nektariinit ja avokadot. Ripottele päälle vielä granaattiomenan siemeniä ja nauti!

 

Kurkkaa seuraavaksi resepti pehmeään punajuuririsottoon täältä.

Scroll to Top