Resepti: äidin valkosipulilevite

Äidin valkosipulilevite on täydellinen lisuke kesän grillipöytään. Se toimii loistavasti kasvis-, kana- ja liharuokien kanssa tai leivälle sipaistuna.

Ohje:

  • 200 g sulatejuustoa
  • 200 g margariinia
  • 5 kpl keskikokoista valkosipulinkynttä
  • Vajaa 1 tl yrttimerisuolaa

Kuori ja purista valkosipulinkynnet sekoitusastiaan. Kynsien määrää muuttamalla voit vaikuttaa levitteen vahvuuteen. Lisää margariini ja sulatejuusto kahdessa erässä sekoittaen aina välissä – näin levitteen työstäminen on helpompaa ja ainekset sekoittuvat tasaisesti.

Lisää sitten yrttimerisuolaa oman maun mukaan. Nuolijan avulla saat kaavittua levitteen helposti tarjoiluastiaan. Koristele halutessasi lopuksi persiljalla.


Kurkkaa seuraavaksi resepti kesäpavloviin sitruunatahnalla täältä.

 

Resepti: Arja Utriainen

Teksti: Emma Utriainen

Scroll to Top
Evästeet

Voimme kerätä käyttäjän päätelaitetta koskevia tietoja evästeiden (”cookies”) ja muiden vastaavien tekniikoiden, kuten selaimen paikallisen tietovaraston avulla. Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla voimme tunnistaa ja laskea sivustollamme vierailevat selaimet. Lue lisää evästeistä tietosuojaselosteestamme.